Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Бюджет прийматимуть на виїзному засіданні?

15 сiчня 2014, 14:53

Написати коментар 1      Версія для друку 

Глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не виключає проведення в четвер виїзного засідання Верховної Ради.

Про це він заявив на брифінгу у ВР, відповідаючи на питання про те, чи дійсно регіонали збирають для цього підписи.

"Ми підписи постійно збираємо під щось (...) У нас, напевно, немає тижня, щоб ми кудись не збирали підписи", - сказав він.

"Що стосується проведення засідання в залі - ми маємо намір проводити прийняття бюджету в залі. Якщо наші колеги створять якісь нестерпні умови роботи в сесійній залі, тоді ми будемо приймати якісь рішення", - уточнив Єфремов.

При цьому він вважає, що опозиція зобов'язана підтримати проект бюджету на 2014-й.
"У опозиції немає ніяких підстав, навіть моральних, щоб перешкоджати ухваленню бюджету", - переконаний він.

Як відомо, представники опозиційних фракцій в останні дні блокують роботу Ради. Вони розкритикували розроблений владою проект бюджету і заявляють, що будуть перешкоджати його ухваленню.

Раніше спікер ВР Володимир Рибак заявив про те, що держбюджет на 2014-й рік буде прийнятий 16 січня.

Українська правда

my name 15.01.2014, 17:39
хоть бы где-нибудь уже приняли этот бюджет!! оппозиция опять непонятно чем занимается и чего они хотят добиться?? лучше бы над самим бюджетом работали!! как левые, например, настаивают, чтобы льготы и помощь афганцам, чернобыльцам, детям войны, инвалидам и другим социально незащищенным категориям финансировались в соответствии с законодательством!!, а не в «ручном режиме», как это было в последние годы!! вот это нормальных подход - это работа!! а орать на площади любой дурак может
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.