Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Суд заборонив акції в центрі Києва до 8 березня


15 сiчня 2014, 15:31

Написати коментар 0      Версія для друку 

Окружний адмінсуд Києва за позовом Київсько міськдержадміністрації заборонив проведення акцій протесту у центрі Києва до 8 березня 2014 року.

Про це йдеться у рішенні суду розміщеному в єдиному держреєстрі судових рішень.

КМДА у позові до УДАРу, "Батьківщини", ВГО "Народна солідарність за соціальний захист та взаємодопомогу" та 4 фізичних осіб попросила суд встановити обмеження на мирні зібрання (пікетування, піші ходи, демонстрації, мітинги, збори тощо).

Заборонити зібрання попросили на Європейській і Михайлівській площах, у парку Шевченка, на Майдані Незалежності та усіх прилеглих до них вулиць.

КМДА вважає, що проведення запланованих мирних зібрань створює загрозу національній безпеці, громадському порядку та правам і свободам громадян.

6 січня суд постановив позов КМДА задовольнити і обмежити право на мирні зібрання, проведення заходів, використання гучномовців, автотехніки, плакатів, встановлення наметів, сцен, навісів з 08 січня 2014 року по 08 березня 2014 року.

Цікаво, що своє рішення суд виніс у державний вихідний 6 січня о 20.10.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.