Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Рада спростила зняття недоторканості з депутатів

16 сiчня 2014, 13:03

Написати коментар 4      Версія для друку 

Верховна Рада підтримала ряд законопроектів, в тому числі за спрощення процедури зняття недоторканності з депутатів і притягнення їх до кримінальної відповідальності.

За відповідний закон №3883 за Про внесення змін до регламенту Верховної Ради підняттям рук проголосували 235 депутатів.

Автор законопроекту пропонує внести зміни до статей 218-221 Регламенту Верховної Ради України.

Як сказано у пояснювальній записці до законопроекту, він "оптимізує строки розгляду зняття недоторканності з депутатів Верховною Радою України".

Раніше депутат від Батьківщини Микола Томенко пояснив, що у разі прийняття цього закону "буде достатньо одного голосування, без комітету, щоб депутат перестав бути недоторканним".

"Всі факти, пов’язані з притягненням до кримінальної відповідальності, затриманням чи арештом народного депутата України досліджуються безпосередньо на пленарному засіданні Верховної Ради України за участі усього депутатського корпусу, а не в профільному комітеті", - сказано в записці.

Українська правда

Птръ 16.01.2014, 13:17
Давно пора, а то пользуются своим исключительным правом - за иные действия нардепов (особенно от оппозиции) простого смертного быстро бы упрятали за решетку, а они (депутаты) - неприкосновенные... Тьфу!
избиратель 16.01.2014, 13:14
Нарушил УК - какая "недоторканність"? Под суд.... отвечай за содеянное...
РПК 16.01.2014, 13:11
Ну и правильно, только мало надо вообще отменить такое понятие
Переглянути всі 4      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.