Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Яценюк заявляє про повалення конституційного ладу


16 сiчня 2014, 13:58

Написати коментар 3      Версія для друку 

Лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк заявляє, що голосуванням процедури позбавлення депутатів від опозиції недоторканості є поваленням конституційного ладу.

Про це він заявив журналістам після голосування.

"Ми звертаємось до міжнародного співтовариства. Режим Віктора Янукович і Партія регіонів повністю знищили українську державну владу. Це є ніщо інше , як повалення конституційного ладу та захоплення влади в Україні", - заявив він.

"Їм треба було прийняти зміни до регламенту, які дають можливість саджати опозиційних депутатів за спрощеною процедурою", - зазначив він.

"Тепер 226 рук можуть проголосувати в будь-який момент, будь-де і позбавити депутатів від опозиції недоторканості і можливості боротись за права українців. Це була основна мета сьогоднішнього дійства", - зазначив він.

"Ні Янукович, ні Рибак не мають права підпису цих актів законодавства. Те, що вони спростили процедуру притягнення до кримінальної відповідальності депутатів від опозиції, нас ніяким чином не лякає", - підкреслив Яценюк.

"Але як ми казали, після таких подій, Україну очікує друга хвиля протестних акцій", - наголосив він.

Українська правда

Кэп 16.01.2014, 15:19
Имбецили комментируют- это огонь какой-то:)
анатолий 16.01.2014, 14:09
Смешно... Во всех парламентах мира принятые законы большинством парламента ЛЕГИТИМНЫ! А этому козлу надо работать, а не вымаливать на хлеб у правительств других стран. Если бы он не получал оттуда, то и не бегал бы к ним на поклон... рушатся все его обещания продать Украину ЗАПАДУ!!!! ПРОПАЛИ ДЕНЕЖКИ ПОТРАЧЕННЫЕ НА ЭТУ ПОГАНЬ - ЯЙЦЕНЮК, КЛИЧКО, ЮЛЯ, ТЯГНИБОК!
Александр 16.01.2014, 14:07
Ну что тут сказать молодцы!А тебе цуценюк нужно еще учиться и еще раз учиться!
Переглянути всі 3      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.