Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Луценко запевняє, що спиртного не вживав в день побиття

16 сiчня 2014, 15:28

Написати коментар 3      Версія для друку 

Юрій Луценко запевняє, що не вживав алкоголю перед тем, як його побили співробітники "Беркуту" в ніч із 10 на 11 січня.

"Я в той день спиртного не вживав", - сказав він в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна".

"Більше того, після в'язниці я можу собі дозволити максимум півтора-два келихи білого вина. Спиртного я не вживав, але ввечері, коли прийшов додому, випив протизастудний засіб, який, можливо, містить якусь частку алкоголю", - повідомив Луценко.

"Але мені здається, що в нашій країні всі вже звикли, що мажори завжди тверезі, а побиті міліцією завжди п'яні. Спасибі, хоч написали мені дозу "чарка коньяку", а не "два ящики горілки", - додав він.

За його словами, "міліція хоче захиститися й першою справою розвиває старий, дохлий міф про п'яного Луценка".

"Тобто прийшов п'яний Луценко, скривдив підполковника, сам себе побив і кинув без свідомості під парканом. Це логічно з погляду відомства Захарченка (голова МВС)", - зазначив політик.

"Для мене ця інформаційна атака не важлива. Ви вже вибачите, але 0,57 промілле, які мені приписали в довідці, – це ще не привід бити громадянина до нестями", - наголосив Луценко.

"І питання не в мені. Швидка тоді забрала ще чотирьох людей. Десятки постраждали.
Тож діагноз треба ставити системі влади", - додав він.

Луценко також зазначив, що аналіз крові автоматично береться в усіх, хто надходить із відкритими ранами. "В акті про наявність алкоголю, який мені видали, було написано, що забір аналізів зроблено о 6.00. Точно можу сказати, що в цей час аналізи в мене ніхто не брав. Я все контролював із другої ночі, тож цього не було", - додав він.

Українська правда

Лiкарь 16.01.2014, 15:40
Ну если не брать в расчет, что принял через клизму 0.5 литра водяры, то да.
ххх 16.01.2014, 15:36
Ясное дело алкоголик и без алкоголя творит беспредел! Человек, давным-давно превративший агрессивное хамство не просто в стиль поведения и норму жизни, а в главную «фишку» политической карьеры. О нем ходят разные слухи, например, разговоры о некогда сошедшем ему с рук избиении священника. Когда в ответ по отношению к нему поступают совершенно подобным образом — отвечая одним скандальным обвинением на другое, Луцик бросается в драку! После чего, с одной стороны, гордится этим, а с другой... бьет на жалость, рассказывая о «больной со времен Майдана коленкой»!
Пример заразителен - безнаказанное рукоприкладство, совершенное «главным милиционером страны» будет воспринято многочисленным «сэржантами Пэтрэнками», как руководство к действию!
врач 16.01.2014, 15:33
Вот что общее у алкашей - всегда отрицают, что пьяные...
Переглянути всі 3      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.