Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

В Умані застрелили керівника ПР

17 сiчня 2014, 12:24

Написати коментар 9      Версія для друку 

В Умані вбито керівника ПП "Уманьгаз", керівника міської організації Партії регіонів Володимира Мельника.

Про це повідомляє УНІАН.

За інформацією МВС, невідомий чоловік зі зброєю зайшов на територію підприємства й застрелив керівника підприємства та поранив головного бухгалтера, яка зараз знаходиться в лікарні.

Зловмисник забарикадувалася в приміщенні. На місці працює слідчо-оперативна група, представники Уманського МВ УМВС і спецпідрозділів.

Нагадаємо, 12 березня 2013 року три фізичні особи сконцентрували майже 65% акцій підприємства з газопостачання та газифікації ПАТ "Уманьгаз".

Як відомо, навколо продажу держпакету "Уманьгазу" вівся судовий розгляд, прес-служба підприємства попереджала про можливе "рейдерське захоплення".

За даними Фонду держмайна, за підсумками торгів 5 грудня на фондовій біржі "Іннекс" 15,3% акцій "Уманьгазу" придбало ТОВ "Грін Сервіс Компані" (Київ).

Крім того, Госпсуд Києва рішенням від 7 грудня заборонив ФДМ підписувати договір купівлі-продажу за підсумками аукціону і заарештував пакет акцій "Уманьгазу". Таке рішення прийнято як забезпечувальний захід за позовом ПрАТ "Газтек" олігарха Дмитра Фірташа до ФДМ і біржі "Іннекс".

У той же час, за словами голови ФДМ Олександра Рябченка, відомство передало покупцеві пакет "Уманьгазу" ще до винесення заборони госпсудом Києва.

В кінці 2012 року будівельна компанія "Стандарт С"сконцентрувала 21,18% акцій "Уманьгазу". У свою чергу Юлія Мельник, донька депутата Черкаської обласної ради від Партії регіонів Володимира Мельника, продала 13,48% акцій компанії.

Українська правда

укр 17.01.2014, 13:01
якби хтось перестріляв цих бандюків одним махом - отримав би героя України!
Чивокуня 17.01.2014, 12:55
Конечно нужно скорбить, но почему-то из эмоций одна радость. Такие бы новости каждый день, да по несколько раз.
Hohol 17.01.2014, 12:53
Я давно говорил, если бы в апреле 2010 под Смоленском не польский "бомонт" разбился, а украинский, то в Украине такие "народные гуляния" начались, что российская масленница "отдыхает"! Тут бы точно на радостях реалитишоу "Бухають всі" наверное с месяц продолжалось!!!
Переглянути всі 9      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.