Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Кличко запевняє, що Янукович слідкує за подіями на Майдані

20 сiчня 2014, 07:55

Написати коментар 0      Версія для друку 

Президент Віктор Янукович в курсі усіх подій, що відбуваються у Києві на Майдані Незалежности.

Про це в ефірі Hromadske TV заявив лідер УДАРу Віталій Кличко, який відвідав Межигір'я та мав зустріч з Януковичем та озвучив йому вимоги Євромайдану.

"Він спитав мене, як я себе почуваю, бо попав у сутичку (на вул.Грушевського). Він у курсі усіх справ", - зазначив Кличко.

За словами Кличка, він повідомив Януковичу, що "потрібне термінове втручання, оскільки ситуація - на межі громадянської війни, і ні в якому разі не залучати міліцію і Беркут".

"Він стурбований. Під час зустрічі йому постійно давали якісь папірці. Я думаю, що так він слідкує за подіями, що відбуваються", - зазначив Кличко.

"Я йому повідомив, що одна з вимог для вирішення проблем – позачергові президентські вибори. Я озвучив це Янукович. Такій пропозиції він не зрадів. … Також я чітко йому окреслив, що ціна питання – відставка уряду та президента. Янукович зробив вигляд, що пропустив це повз вуха", - додав лідер УДАРу.

За його словами, переговори, які мають відбутися 20 січня, стосуватимуться відставки уряду і президента, перевиборів, а також "відкликання усіх законів, які були ухвалені 16 січня".

"Але вирішити всю цю ситуацію можуть лише президентські та парламентські вибори, бо вся система - не працює", - заявив Кличко.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.