Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Яценюк розповів, чого опозиція чекає від Януковича

21 сiчня 2014, 14:11

Написати коментар 2      Версія для друку 

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк вважає, що через глухість влади люди отримали право з мирного протесту перейти в немирний.

Про це він сказав журналістам у Штабі національного спротиву у вівторок, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Через те, що президент мовчить два місяці і ховається, ми маємо те, що маємо сьогодні на вулиці. Люди отримали право з мирного протесту перейти в немирний, тому що глухість влади і зневага до людей спровокувала те, що зараз відбувається в Києві", - зазначив Яценюк.

Він підкреслив, що перемовини для врегулювання політичної кризи поки що не розпочались:

"Ідуть технічні консультації на рівні представників адміністрації президента Януковича і представників опозиції, яких уповноважила ВО "Майдан".

За словами Яценюка, опозиція виставила чіткий перелік вимог: "На цьому етапі базові речі - відвести сили безпеки і "Беркут" з центра міста Києва і зупинити насильство, скасувати пакет диктаторських законів і відставка уряду".

"Це зараз три першочергові кроки, які необхідно зробити", - наголосив він.

За словами голови політради "Батьківщини", опозиція очікує відповіді від адміністрації президента, "що вони приймають, а що ні":

"Ми б хотіли взагалі почути, що вони хочуть. Ми прозоро сказали – ось що вимагають люди. Тепер скажіть, на що ви згодні, не мовчіть".

Щодо законів, ухвалених Радою 16 січня, Яценюк підкреслив, що шлях вирішення проблеми один - "Янукович приймав ці закони, Янукович разом із Партією регіонів має повне право і зобов’язання їх скасувати".

"Механізм є – дострокова сесія парламенту", - сказав він.

Українська правда

киянин 21.01.2014, 14:58
на чужому горбу в рай в"їхати, чужими руками жар загрібати. Так , пан Яценюк?
Людмила 21.01.2014, 14:39
ВСЕ. что сделали со страной эти три оппозиционера даже в страшном сне не представишь.народ не понимает, что идет всего лишь борьба за власть.Уйдут одни -придут другие (еще хуже) -народу легче не станет. Расколете страну по югославскому варианту.СМИ отображают только одну часть Украины.А остальных забыли?Законы новые давно надо было принять. Посмотрите внимательно, как в Европе справляется полиция с такими молодчиками. О каких европейских ценностях глаголет Майдан?
Посмотришь, кто стоит там, они и сами не знают , что они там делают. КормятЮ поют,дают деньги. Супер!!. А другая часть населения должна работать, чтобы грязь из города выносить и ремонтировать?
Ну прибут к власти три безграмотных богатыря и что ? Управлять умеют? НЕТ. Только кричать- гантьба.
Так какую вы готовите жизнь украинцам, господа?
Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.