Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У ПР заговорили про позачергове засідання ВР

22 сiчня 2014, 16:14

Написати коментар 1      Версія для друку 

Партія регіонів наполягає на проведенні переговорів і готова відкрити позачергове засідання Верховної Ради.

Про це заявив "регіонал" Володимир Макеєнко, передає сайт ПР.

Так, регіонал він заявив, що "діалог і пошук компромісу між владою й опозицією – це єдиний правильний шлях для врегулювання ситуації в країні".

"За час незалежності України таких подій, які сьогодні відбуваються в країні, у нас ще не було. Я закликаю лідерів опозиції вчасно сісти за стіл переговорів із президентом. Адже це єдиний правильний шлях для врегулювання ситуації в країні", - відзначив депутат.

"Якщо буде потреба ми відкриємо позачергове засідання Верховної Ради, де можна буде обговорити всі суспільно-політичні проблеми, які виникли в нашій державі, і спробувати знайти шляхи для їхнього розв'язку", - заявив він.

"Ми зобов'язані припинити розмовляти мовою ультиматумів і почати переговори. Потрібно знайти шляхи для вирішення ситуації в столиці й в Україні в цілому. Це – обов'язок політиків", - підсумував Макеєнко.

Українська правда

гість 22.01.2014, 16:26
Говорити потрібно завжди; це краще ,ніж стріляти.
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.