Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Захарченко висунув ультиматум Майдану й розповів страшилку про тортури в КМДА


25 сiчня 2014, 20:05

Написати коментар 5      Версія для друку 

Тих, хто залишиться на Майдані та у захоплених будівлях, влада вважатиме екстремістськими угрупуваннями і буде змушена застосувати силу.

Про це йдеться у зверненні Захарченка.

"Хочу подякувати всім тим, хто долучився до звільнення двох працівників міліції, яких захопили, так звані "охоронці майдану", і утримували у будівлі КМДА. У переговорному процесі нам допомагали і мирні мітингувальники, і посли іноземних держав", - заявив Захарченко.

За його словами, "полонені правоохоронці піддалися тортурам і зараз госпіталізовані"

"І це не перший випадок безчинств, які кояться у захоплених будівлях, де екстремісти б’ють і катують людей", - заявив глава МВС.

При цьому він звернувся до лідерів опозиції.

"Якщо ви дійсно патріоти та бажаєте зберегти нашу державу, проявіть політичну зрілість та мудрість. Це не гра у війну. Тут реальні жертви - заживо палають міліціонери, екстремісти відстрілюють людей. Вони ховаються за спинами дітей та жінок, їм потрібний хаос. На крові не збудувати міцну державу", - заявив Захарченко.

"Залиште радикалів, ніхто не буде перешкоджати мирному протесту, переходьте у будь-яке інше, безпечне місце. Я, як Міністр внутрішніх справ, гарантую вам сприяння у цьому міліції та безпеку мирних мітингувальників", - додав глава МВС.

"Тих, хто залишиться на Майдані та у захоплених будівлях, ми будемо вважати екстремістськими угрупуваннями. І, у разі виникнення небезпеки та переходу радикалів до активних дій будемо вимушені застосувати силу", - підкреслив Захарченко.

Українська правда

кан 26.01.2014, 00:04
Оппозиція взагалі не може реально нічого стверджувати або спростовувати, бо практично процесом не керує. Наразі вони такі ж заручники ситуації, яку породили, як і влада. Влада не може силовим шляхом ррозігнати екстремістів (не плутати з нормальними людьми на Майдані), бо заахідні провокатори, пардон, партнери оппозиції позабирають їх гроші в офшорах, а Оппа нічого не може зробити, бо її ніхто не слухає. Та й взагалі, імпотенти вони і є імпотенти...
Капітан запасу 25.01.2014, 20:19
Якщо б він був дійсно офіцером, то давно б написав рапорт про звільнення
Бык 25.01.2014, 20:19
Эти слова - признак агонии и мокрых памперсов !!!
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.