Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Штаб національного спротиву: Міністерства захоплюють провокатори

27 сiчня 2014, 14:27

Написати коментар 0      Версія для друку 

Штаб національного спротиву заявляє спланованою провокацією захоплення будівель Міністерства юстиції Міністерства палива та енергетики.

Про це заявив Степан Кубів на брифінгу в понеділок, коментуючи захоплення активістами "Спільної справи" Олександра Данилюка двох адміністративних будівель.

За його словами, ці провокації були вчинені для легалізації рішення влади про введення надзвичайного стану.

"Це є провокації. Ми офіційно відмежовуюся від них (від провокацій). Я не розумі, як 50 людей можуть взяти приміщення Міністерств юстиції, де є двоє людей – і більше немає охорони. А через кілька хвилин іде звернення міністерки про заклик до надзвичайного стану", - сказав депутат.

За словами Кубіва, опозиція використовує всі можливі заходи для продовження мирних переговорів із владою, "для того, щоб не топити країну в крові".

Коментуючи черговий напад на "автомайданівців" у Черкасах, він також висловив думку про те, що та поїздка – теж провокація.

"Вчора на нараді у штабі ми вирішили не їхати вночі, а відкласти це на ранок, бо ми ж не якесь формування – нам треба їхати відкрито, щоб там були народні депутати та громадські активісти", - сказав опозиціонер.

Менше з тим, Кубів нагадав, що люди в Черкаси вночі все одно поїхали.

"У Сумах, Черкасах і Запоріжжі готується провокація, де люди їдуть свідомо, а потім відбувається побиття і розбій", - зазначив політик.

"Українська правда"

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.