Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

"Регіонал" Струк ударив Оробець в ВР. ФОТО


30 сiчня 2014, 13:09

Написати коментар 4      Версія для друку 

"Регіонал" Володимир Струк вдарив депутат від Батьківщини Лесю Оробець у сонячне сплетіння у залі Верховної Ради в середу.

Про це вона написала у своєму Facebook.

"Сьогодні ригохудобина ударила мене в сонячне сплетіння. Сильно. Коли поспіхом зґвалтована янеком фракція голосувала свій закон про заручників, по добрій вже традиції 232 голоси в них не було, не було і 226, було штук 10-15 лівих карток", - написала вона.






"Я намагалась перешкодити кнопкодавству, і воно (на фото Viktor Gurniak воно чорняве, лисе) добряче ударило мене в сонячне сплетіння. Професійним, коротким, бандитським ударом. От і на тобі, зняла бронік в парламенті", - додала Оробець.






"Признаюсь, я здулась, до рукопашної мене ніколи в житті не готували, юристу-міжнароднику це ніби не обов'язково. Захистити мене не було кому, чоловіків поряд не знайшлось. Зараз відійшла, нормально, навіть вже не болить як дихаєш", - додала вона.

"Наступного разу в одну раду з ригами треба йти в броніку, касці, з рацією, щоб викликати підмогу", - додала Леся.

Українська правда

ну и 30.01.2014, 20:08
если там у неё солнчное то где у неё всё остальное...интересно?
юля 30.01.2014, 15:54
Эта лосиха горобцова незнает куда себя уже деть. Так и напрашевается на дыню.
Аталия 30.01.2014, 13:34
И правильно сделал!!!
Переглянути всі 4      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.