Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Лукаш оголосила, що за свою "амністію" "регіонали" хочуть звільнення не лише адмінбудівель, але і вулиць


30 сiчня 2014, 13:20

Написати коментар 0      Версія для друку 

Представник президента у ВР Юрій Мірошниченко брехав про позиції закону про амністію, які протиснув президент Віктор Янукович, і які містять вимогу звільнення і автошляхів.

Такий висновок робить "Українська правда" з коментаря міністра юстиції Олени Лукаш щодо прийнятого закону.

"Йдеться про звільнення від кримінальної відповідальності та від відбування адмінарешту й гарантію їх застосування у вигляді: звільнення усіх будівель чи приміщень органів державної влади та органів місцевого самоврядування, зайнятих у місті Києві та інших населених пунктах України під час акцій протесту, а також допуск до своїх робочих місць осіб, які там працюють, і зняття інших перешкод для належного функціонування зазначених об’єктів", - сказала вона.

За її словами, гарантією також є "розблокування транспортних комунікацій на вулиці Грушевського у місті Києві учасниками масових акцій протесту; розблокування інших вулиць, площ, провулків, бульварів тощо у місті Києві та інших населених пунктах України, крім тих, на яких відбуваються мирні акції протесту".

Вона також підтвердила, що Янукович порушував пере6д депутатми ПР питання про дострокові вибори ВР

"Нерезультативне голосування за законопроекти означало б повну нездатність Українського парламенту стати на шлях урегулювання кризової ситуації. У результаті чого президент порушив питання про необхідність дострокових виборів до Верховної Ради", - зазначила вона.

У свою чергу заступник голови АП Андрій Портнов заявив, що закон передбачає: якщо його вимоги "не будуть виконані протягом 15 днів, цей Закон автоматично втратить чинність".

Як відомо, ввечері в середу Мірошниченко в коментарі журналістам, потів в ефірі Громадського ТВ та в коментарі Українській правді наголошував, що вимога влади стосується лише звільнення адміністративних будівель, а не вулиць.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.