Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Кожара обіцяє жорстку реакцію в разі претензій інших країн на територію України

03 лютого 2014, 15:22

Написати коментар 0      Версія для друку 

В. о. міністра закордонних справ Леонід Кожара обіцяє жорстку реакцію в разі претензій інших країн на територію України.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Інтер", передають "Українські новини".

"Хотів би сказати, що офіційних заяв ніяких немає... Якщо такі заяви будуть на офіційному рівні, то, безумовно, ми дамо належну і жорстку оцінку", - зазначив він.

Так Кожара прокоментував матеріали румунських і турецьких ЗМІ, в яких журналісти висловлювалися за необхідність владам їхніх країн претендувати на деякі території України.

При цьому чиновник додав, що в деяких країнах-сусідах ряд політиків на неофіційному рівні неодноразово заявляли про претензії на українську територію.

Кожара також обурився обговоренням ситуації в країні і виходу з неї іншими державами без участі української сторони.

"Україна займає надзвичайно важливе геополітичне місце в Європі, і зрозуміло, що в Україні існує дуже багато інтересів інших країн. І нам дуже неприємно, коли українські питання обговорюються без участі самих українців", - сказав Кожара.

При цьому він відмовився уточнити, про які саме країни він говорить.

Українська правда

ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.