Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Ярош зізнався, що жив на гроші спонсорів і навіть пишається цим

04 квiтня 2014, 16:48

Написати коментар 4      Версія для друку 

Лідер Правого сектору, кандидат в президенти Дмитро Ярош розповів, що він дійсно не мав легальних доходів та жив на допомогу від небайдужих людей.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання журналістів стосовно того, чому в його декларації як річний дохід сім'ї вказана сума в 800 гривень.

"800 з чимось гривень - це стипендія моєї старшої доньки, яку я записав до складу сім'ї. Якщо це відкинути, то у мене взагалі ніяких легальних доходів не було", - розповів він.

Ярош відзначив, що він не є багатою людиною. "Я знаю, що таке виживати на 2 тисячі гривень, 3 тисячі гривень в місяць і так далі", - відзначив він.

"Мені допомагали друзі, в тому числі матеріально, малі, середні підприємці, але це просто допомога… Допомога, яку приносили й казали "Дмитро, займайся тим, чим ти займаєшся". І я дуже вдячний тим людям", - пояснив провідник Правого сектору.

Ярош також відзначив, що у відсутності у нього легального доходу був певний плюч. "Не хотілося б платити в "общак" Януковича, щоб підтримувати його режим", - сказав він.

Українська правда

Донецький 04.04.2014, 17:04
геннадій ілліч 04.04.2014, 16:55 А докази є? Ссилочку можна, де сказано що він працює на Кацапстан? КРИТИКУЯ - ПРЕДЛАГАЙ!
достали 04.04.2014, 17:00
короче содержанка,как впрочем и все! При этом,собираются поднимать экономику!
геннадій ілліч 04.04.2014, 16:55
Бреше тварина як навчили в кацапстані! Вважаючи всіх дурнями. Хто це буде просто так давати гроші? Навіть спецслужби кацапстанської педерації гроші дають не просто так, а за цілком конкретну роботу, яку він робить на користь московії. І яка приватна особа дасть 2,5 млн. у позику? Чим же він її буде віддавати? А де ж взяти кошти на вибочу кампанію? Це ж не тільки застава, ще більше потрібно на рекламу, поїздки і зустрічі з виборцями!!! Наглюча кацапська брехня!!!!
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.