Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Ющенко крикнув про НАТО в рупор Кремля

13 лютого 2008, 11:55

Написати коментар 0      Версія для друку 

Президент України Віктор Ющенко сьогодні у Москві дав інтерв’ю Всеросійській державній телевізійній та радіомовній компанії (телеканалам «Вести» та «Россия»).

Як повідомили у прес-службі Президента України, головні теми розмови – підсумки робочого візиту Президента України Ющенка до Росії, двосторонні відносини України з Росією, зокрема, врегулювання ситуації на газовому ринку. Також Президент відповів на запитання про внутрішньополітичну ситуацію в Україні та євроатлантичний курс нашої держави.

Відповідаючи на запитання про прагнення України інтегруватися до євроатлантичних структур, Ющенко ще раз наголосив, що йдеться «не про політику проти когось», а насамперед про національні інтереси України.

Говорячи про ініціативу України про приєднання до Плану дій щодо членства в Північноатлантичному альянсі, Президент наголосив, що українська сторона розраховує на позитивну відповідь у ході квітневого саміту НАТО в Бухаресті. «Хотілося б, щоб саміт у Бухаресті приніс все-таки позитивну відповідь із цього питання», – сказав Ющенко.

Скорочений варіант інтерв’ю вийде в інформаційній програмі «Вести» на каналі «Россия» сьогодні о 19.00 та 22.00. Повна версія транслюватиметься в ефірі інформаційного телеканалу «Вести» сьогодні увечері.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.