Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Луческу: збірну України засудили на матчі із Францією



22 листопада 2013, 07:51
УНІАН



Написати коментар 1
Версія для друку 

У другому матчі плей-офф до ЧС-2014 Франція - Україна (3:0) судді зіграли важливу роль у поразці українців.

Про це заявив головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу на передматчевому тренуванні команди, повідомляє офіційний сайт «Шахтаря».

«Зазвичай кажуть, що у мене щось з арбітрами. Але судді дуже велику роль зіграли в тому, що Україна не пройшла далі! Був фол на Безусі в штрафному майданчику Франції - це чистісінький пенальті. І якщо в моменті, коли арбітри не зарахували чистий гол у ворота України, був хаотичний рух і, напевно, складно було устежити, то в голі з офсайда дуже чітко видно, що француз, який забивав, був в чистісінькому положенні поза грою.

І не було фолу на Рібері, коли Хачеріді видаляли з поля! Рібері - великий гравець, але з його боку було багато провокацій в цьому матчі. Так, це елементи, які мають місце в матчах, але в цьому випадку вони носили визначальний характер.

Все-таки українці до кінця намагалися пройти далі, але почали гру дуже скромненько і з великою боязню. Для українського футболу, звичайно, це була б велика реалізація ідей, - сказав Луческу.

За словами наставника гірників, його підопічні, які грають за збірну повернулися з Франції в моральному і фізичному занепаді.

«Настрій і моральний, і фізичний у них не на належному рівні. Коли програється такий матч, втома дублюється - як ментальна, так і фізична. Дуже шкода, що не вийшло, але життя триває», - сказав тренер Шахтаря.

Нагадаємо, у матчі-відповіді плей-офф відбіркового циклу чемпіонату світу-2014 збірна України програла команді Франції з рахунком 0:3.

Владимир49 22.11.2013, 08:19
О том что судья все сделал для того чтобы выиграла Франция ,это уже было заметно при первой игре в Киеве,а во Франции судья не давал играть нашим футболистам. Было очень заметно ,как французы вдруг падали сами по себе и судья прерывал игру и назначал штрафной и всегда в сторону ворот украины,это когда украинцы приближались к воротам французов,те падали перед штрафной,если у в в сторону ворот Украины они начинали падать ближе к штрафной ,это было очень заметно,не говоря о офсайтах французов,о первом и втором голе,все эт голы забил судья,Платини хоть и не было на трибуне,но он свое дело сделал. На какой хрен нужен Баварии этот бесполезный Рибери,я был лучшего мнения о нем,но по сравнению с Кучером он НОЛЬ.Украинские футболисты умеют играть в футбол лучше французов 100процентов,но Платини сделал свое дело,
Переглянути всі 1      Написати коментар

ПОПУЛЯРНІ
Суд виправдав Попова та Сівковича
ОСТАННІ НОВИНИ
Ультрас оголосили перемир`я на невизначений термін - 16:35
Ринок "Петрівка" потрапив до піратського списку США - 16:19
В "Укрзалізниці" пояснили, чому не ходять Hyundai - 16:03
Прокурор Києва оголосив перелік вулиць та будівель, звільнити які вимагають у активістів - 15:46
Українці провели попереджувальний страйк. ФОТО - 15:27
Симоненко переконаний, що федералізація не призведе до розколу - 15:11
ЗМІ: Російський бізнес виводить гроші з України в очікуванні дефолту - 14:54
На кордоні виникли проблеми з ввезенням бензину - 14:37
В ПР очікують на консультації з Януковичем - 14:24
"Свобода" пояснила, за яких умов звільнить приміщення КМДА - 13:57
ОСТАННI В РОЗДIЛI
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ
Суд виправдав Попова та Сівковича

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.