Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Шовковський: ми виходимо грати не лише за Блохіна

12 грудня 2013, 06:20

Написати коментар 0      Версія для друку 

Воротар Олександр Шовковський, який виступає у київському «Динамо» з 1994 року, вважає, що у його команди є достатньо мотивації, щоб у кожному поєдинку демонструвати хороший футбол, а головне - досягати результату.

На його погляд, таким самим буде для «Динамо» заключний поєдинок групового турніру Ліги Європи проти австрійського «Рапіда», який відбудеться у Києві 12 грудня, і після якого, швидше за все, буде вирішено подальшу долю наставника Олега Блохіна.

«Ми виходимо на футбольне поле грати не за Іванова, Петрова, Сидорова або ще за когось. Ми виходимо на футбольне поле відстоювати свою честь у тому числі», - вважає Шовковський.

«Я виходжу на кожну гру з концентрацією і мотивацією, наче ця гра для мене найважливіша. А в які рамки ви можете поставити матч - за цю людину або за іншу - формулювання ніякого значення не має», - зазначив 38-річний голкіпер.

Один з найкращих воротарів київської команди за всю її історію, у разі виходу на поле 12 грудня, пообіцяв зіграти проти «Рапіда» так, щоб виправдати довіру головного тренера Олега Блохіна.

«Кожен футболіст несе у собі певну енергетику, виходячи на футбольне поле має відповідати тим вимогам, які на нього покладає і керівництво, і тренерський штаб. А за кого... А що, ми за вболівальників не несемо відповідальність, які прийдуть нас підтримати і які в нас вірять? Точно так само ми перед ними несемо таку ж відповідальність. А те, що за Блохіна... Я виходжу грати на футбольне не тому, що Блохін головний тренер, а тому що він довіряє мені, і я хочу довести, що він не дарма довіряє».

Нагадаємо, що Шовковський пропустив попередній матч Ліги Європи проти бельгійського «Генка» через травму, а інший динамівський голкіпер Максим Коваль, вийшовши на поєдинок, дозволив супернику тричі розписатися у своїх воротах.

Шовковський зазначив, що в четвер, можливо, відбудеться його повернення у футбол, але незважаючи ні на що, партнери готуються до поєдинку з «Рапідом» з усією відповідальністю.

«Команда готується з максимальним настроєм. Ми готуємося вийти на футбольне поле і домогтися позитивного результату», - зазначив Шовковський.

Нагадаємо, що для виходу в 1/16 фіналу турніру киянам слід як мінімум зіграти внічию з «Рапідом», який відстає від «Динамо» на один заліковий пункт.

Зазначимо, що 12 грудня свої матчі у груповому турнірі ЛЄ проведуть «Дніпро», який відправиться в гості до італійської «Фіорентини», і «Чорноморець» - одеситам доведеться зіграти проти голландського ПСВ на виїзді.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.