Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

«Чорноморець» пробився у плей-офф Ліги Європи

13 грудня 2013, 06:48

Написати коментар 0      Версія для друку 

Одеський «Чорноморець» переміг голландський ПСВ в рамках 6-го туру групового турніру Ліги Європи, і вийшов до 1/16 фіналу, посівши друге місце в квартеті В.

Переможний м'яч на свій рахунок записав нападник Франк Джа Джедже, який забив у ворота суперника на 59-й хвилині. Івуарійський легіонер точно пробив головою після передачі Сіто Рієри.

Таким чином, «Чорноморець» вперше в історії пробився в плей-офф Ліги Європи. У нинішньому розіграші турніру одесити пройшли у вирішальну стадію змагань з другого кваліфікаційного раунду, вигравши три протистояння, а потім успішно виступивши і в груповому турнірі.

ПСВ (Ейндховен, Нідерланди) - Чорноморець (Одеса, Україна) - 0:1 (0:0)

Гол: Джа Джедже, (59).

ПСВ (Ейндховен): Зут, Віллемс (Чжи Сун, 66), Йоргенсен, Рекик, Арьяс, Махер, Хильемарк (Тойвонен, 75), Нарсінг (Баккалі, 82), Хендрікс, Депа, Локадія.

«Чорноморець» (Одеса): Безотосний, Сантана, Фонтанелло, П. Ковальчук, Зубейко, Гай, К. Ковальчук, Джедже (Лео Матос, 81), Рьера, Бобко, Антонов.

Покарання: Баккалі, 82. Махер, 88 - Фонтанелло, 2. Ковальчук, 62. Безотосний, 86. (попередження). Рієра, 87 (видалення).

Суддя: Гомес (Іспанія).

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.