Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Експерти УЄФА знову відзначили гру Ярмоленка

14 грудня 2013, 07:12

Написати коментар 0      Версія для друку 

Півзахисник київського «Динамо» Андрій Ярмоленко знову пробився у збірну Ліги Європи, яку експерти УЄФА складають після кожного ігрового дня в євротурнірі.

Атакуючий хав був відзначений за свої дії у поєдинку проти віденського «Рапіда», який динамівці обіграли 3:1. Перемога дала можливість українській команді вийти до плей-офф Ліги Європи.

Сам Ярмоленко, хоч і не відзначився точним ударом, перервавши свою 4-матчеву гольову серію в євротурнірі, але як завжди був активний в атакуючих і оборонних діях київської команди.

«Ярмоленко є лідером і найкращим бомбардиром київського «Динамо» в Лізі Європи. У великий футбол він прийшов як нападник, потім грав на позиції лівого вінгера, а в 2013 році був переведений Олегом Блохіним на протилежний фланг, де отримав можливість більш ефективно використовувати свою ударну ліву ногу. Ярмоленко - дуже витривалий гравець, що робить величезний обсяг чорнової роботи», - пояснили свій вибір УЄФА.

Повністю символічна збірна виглядає так: воротар Стоянов («Лудогорец»); захисники - Родрігес («Фіорентина»), Віргевер (АЗ), Хорді Амат («Суонсі»), Фертонген («Тоттенхем»); півзахисники - Натхо («Рубін»), Андреас («Есбьєрг»), мішель фуко («Генк»), Ярмоленко («Динамо»); нападники: - Адин («Трабзонспор»), Алан («Зальцбург»).

Відзначимо, що раніше Ярмоленко, а також захисник «Дніпра» Артем Федецький потрапляли до збірної 4-го туру Ліги Європи-2013/14.

Нагадаємо, що жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи відбудеться 16 грудня о 13:00 у швейцарському Ньоні.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.