Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Суркіс вирішить долю Блохіна у понеділок

14 грудня 2013, 07:47

Написати коментар 0      Версія для друку 

Президент «Динамо» Ігор Суркіс зустрінеться з головним тренером команди Олегом Блохіним для обговорення підсумків сезону в понеділок, 16 грудня, а не в п'ятницю, відразу після матчу з «Рапідом» (3:1).

«Ми з Олегом Володимировичем домовлялися зустрітися завтра, але я йому зробив пропозицію, щоб він зібрався з думками, я зберуся з думками, і ми зустрінемося в понеділок. Треба охолонути трошки, по гарячих слідах немає сенсу робити ніяких висновків, тим більше розмовляти. Олег Володимирович, природно, перенервував, я перенервував. Треба зібратися з думками, треба просто, як кажуть «випити сьогодні по 50 грам», за т , що ми все-таки пройшли далі. А в понеділок ми сядемо, і будемо розмовляти. Повірте мені, я сказав би ті ж слова, якби ми сьогодні і не виграли. Але ми будемо розмовляти, є дуже багато питань по самому змістом гри, як посилити цю гру, як бачить Олег Володимирович, чи є у нього сили, здоров'я, насамперед», - сказав президент клубу.

«Я говорив і ще раз повторю: все, що від мене залежатиме - я готовий допомагати, я готовий далі витрачати гроші, але я хочу бачити інший футбол, хочу бачити більш якісний футбол, хочу бачити не «валідольний» футбол, а я хочу бачити цілісність команди з першої до останньої хвилини. І величезну дисципліну на футбольному полі. Ось Ярмоленко сьогодні підвів команду дуже сильно. Він пропускає наступний матч, а який у нас буде суперник, і де ми будемо грати - невідомо», - продовжив бос «Динамо».

«Тому всі ці речі ми повинні говорити відкрито, в очі, не соромлячись, а після того, як ми зустрінемося, ми зберемо або прес -конференцію, або скажемо про те, що ми вирішили», - додав Суркіс.

Подробности

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.