Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Суркіс дав Блохіну ще один шанс

17 грудня 2013, 06:58

Написати коментар 0      Версія для друку 

Олег Блохін продовжить роботу з київським «Динамо» як головний тренер і після 2014 року, незважаючи на чутки про те, що фахівець покине свій пост через не зовсім вдалу гру команди.

«На зустрічі президента ФК «Динамо» (Київ) Ігоря Суркіса і головного тренера Олега Блохіна, яка відбулася у понеділок 16 грудня і тривала понад дві години, сторони прийшли до згоди щодо продовження співпраці до закінчення сезону-2013/14. У свою чергу Олег Блохін висловив упевненість в тому, що йому вдасться вирішити з командою всі завдання, поставлені на сезон», - йдеться у повідомленні прес-служби київської команди.

Примітно, що контракт Блохіна спочатку було розраховано на чотири роки - термін його дії закінчується у вересні 2016 року.

Нагадаємо, раніше президент «Динамо» Ігор Суркіс зазначав, що на призначеній на 16 грудня зустрічі з наставником команди він має намір обговорити його плани щодо роботи з динамівським колективом. Суркіс зазначав, що у першу чергу все буде залежати від слова Блохіна: якщо у нього будуть сили і бажання залишитися на своєму посту, значить він продовжить співпрацю.

Таким чином, Суркіс припинив будь-яке обговорення можливих кандидатів на посаду головного тренера «Динамо». Раніше зазначалося, що динамівці ведуть переговори з німецькими фахівцями Феліксом Магатом і Томасом Шаафом, а також аргентинцем Марсело Б'єлсою.

Втім, ЗМІ порахували, що у Суркіса було як мінімум чотири приводи для звільнення Олега Блохіна - після низки невдач у Лізі Європи і чемпіонаті Прем'єр-ліги України. Однак незабаром Блохін і «Динамо» дещо виправили ситуацію.

Нагадаємо, «Динамо» пішло на зимову перерву, перебуваючи на другому місці турнірної таблиці чемпіонату Прем'єр-ліги з відставанням від «Шахтаря» до 5 очок. Також кияни намагатимуться пройти перший раунд плей-офф Ліги Європи, де зустрінуться з іспанською «Валенсією».

Повідомляється, що зі святкової відпустки футболісти «Динамо» вийдуть до 10 січня 2014 року.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.