Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Суркіс пояснив, чому знову повірив у Блохіна

18 грудня 2013, 06:56

Написати коментар 0      Версія для друку 

У розташуванні «Динамо» як і раніше вірять у тренерський талант Олега Блохіна, який у 2013 році провів у динамівській команді далеко не найкращий час, демонструючи незвичні для киян результати.

Президент клубу Ігор Суркіс розповів, що незважаючи ні на що, вірить у Блохіна і в те, що йому вдасться поборотися за чемпіонство в українській Прем'єр-лізі. Суркіс зізнався, що саме віра у Блохіна не дозволила йому за гарячим слідом звільнити наставника киян.

«Я не став застосовувати радикальні заходи тільки тому, що вірив і продовжую вірити у Блохіна. Не сумніваюся, що він здатний виконати поставлене завдання - тим більше з нинішнім підбором гравців. Ми придбали футболістів, яких хотів бачити в команді головний тренер. Тепер справа за ним», - зазначив Суркіс.

«А якщо результату не буде? Блохін розуміє, що в цьому випадку йому доведеться піти. Або мені доведеться шукати йому заміну. Назвіть як хочете. Ця ситуація прописана в його контракті», - пояснив Суркіс.

Нагадаємо, «Динамо» пішло на зимову перерву, перебуваючи на другому місці турнірної таблиці чемпіонату Прем'єр-ліги з відставанням від «Шахтаря» до 5 очок. Також кияни намагатимуться пройти перший раунд плей-офф Ліги Європи, де зустрінуться з іспанською «Валенсією».

Втім, динамівський бос вважає, що зараз для досягнення результату у тренерського штабу є хороші умови. По-перше, на думку Суркіса, Блохін відчуває, що в «Динамо» склався єдиний колектив, по-друге, звикли до українського чемпіонату легіонери «біло-синіх», рівень яких багато фахівців вважають дійсно високим.

Підтримує думку Суркіса і генеральний директор клубу Резо Чохонелідзе. Керівник вважає, що після зимової перерви глядачі побачать зовсім інше «Динамо» - воно демонструватиме результат і красиву гру.

Було придбано нових футболістів, і Блохін поступово трансформує цю команду. В матчах з «Валенсією» це буде зовсім інша команда. Прогрес вже почався - це все бачили і бачать. Гадаю, після зборів команда покаже абсолютно іншу гру, - зазначив Чохонелідзе.

Сам Блохін зазначив, що він знає, як зробити гру «Динамо» такий, щоб «вона подобалася вболівальникам і за неї не було соромно».

Нагадаємо, що напередодні заключного туру групового турніру Ліги Європи ряд ЗМІ поширив інформацію про те, що Суркіс відправить Блохіна у відставку при будь-якому результаті гри «Динамо» з «Рапідом». Динамівці перемогли сопернника 3:1 і вийшли в 1/16 фіналу змагань.

Нагадаємо, що перший в 2014 році офіційний матч кияни проведуть 20 лютого в рамках Ліги Європи проти «Валенсії». Чемпіонат Прем'єр-ліги відновиться на початку березня українським дербі «Динамо» - «Шахтар».

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.