Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Букмекери включили «Шахтар» у список претендентів на перемогу в Лізі Європи

18 грудня 2013, 07:35

Написати коментар 0      Версія для друку 

Букмекери вважають, що найбільш реальним претендентом на перемогу у Лізі Європи-2013/14 є туринський «Ювентус», який не зумів продовжити виступи у Лізі Чемпіонів і вилетів у другий за рангом клубний євротурнір.

На перемогу «Старої Синьйори» можна поставити з коефіцієнтом 4,5. Далі у букмекерів йде суперник дніпропетровського «Дніпра» з 1/16 фіналу лондонський «Тоттенхем» - 6,5.

Донецький «Шахтар», який у першому раунді плей-офф зустрінеться з чеською «Вікторією», котирується з показником 13, що є п'ятим місцем у ранжирі контор.

Нагадаємо, що жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи відбулося 16 грудня у швейцарському Ньоні.

Окрім «Шахтаря», який, як і «Ювентус», вилетів із Ліги Чемпіонів, і «Дніпра», український футбол буде представлено «Чорноморцем» і «Динамо»: ці команди зустрінуться відповідно з французьким «Ліоном» та іспанською «Валенсією».

На перемогу «Дніпра» і «Динамо» у турнірі можна поставити з однаковим коефіцієнтом - 51,0. «Чорноморець» котирується значно скромніше - 151,0.

Примітно, що у перших матчах 1/16 фіналу лише «Динамо» і «Шахтар» вважаються фаворитами у своїх протистояннях. Так, на перемогу киян у зустрічі з «Валенсією» можна поставити з показником 2,45 («Валенсія» - 2,7), а на виграш у виїзному поєдинку «гірників» у Чехії - 2,05. В парах «Дніпра» і «Чорноморця» букмекери віддають переваги їхнім суперникам.

Нагадаємо, що матчі 1/16 фіналу Ліги Європи пройдуть 20 і 27 лютого. У разі проходження першої стадії плей-офф, «Динамо» в 1/8 фіналу зіграє з переможцем пари «Лаціо» - «Лудогорець», «Дніпро» зі щасливчиком протистояння ПАОК - «Бенфіка», а «Чорноморець» має шанси побачитися з донецьким «Шахтарем».

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.