Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Кличко-молодший хоче повернути титул брата у сім'ю

19 грудня 2013, 06:39

Написати коментар 1      Версія для друку 

Українець Володимир Кличко оголосив про намір завоювати титул чемпіона світу у суперважкій вазі за версією Світової боксерської ради (WBC), який донедавна належав його старшому братові Віталію.

Відзначимо, що на сьогоднішній день Кличко-молодший володіє чотирма поясами за провідним версіями - WBA, WBO, IBF, IBO, а також званням чемпіона світу за версією журналу Ring.

Пояс чемпіона світу за версією WBC став вакантним після того, як рада визнала Віталія Кличка почесним чемпіоном. Якщо українець вирішить повернутися на професійний ринг, то він буде першим, з ким доведеться битися майбутньому претенденту або володареві титулу. Втім, сам Віталій Кличко оголосив про те, що завершує кар'єру боксера.

«Очевидно, що моя мета - повернути титул WBC у сім'ю», - зазначив Володимир в інтерв'ю німецькому виданню Bild.

Втім, найближчим часом Володимиру необхідно захищати титул за версією WBO. Претендентом на цей пояс є австралійський боксер Алекс Ліпаї. Приблизно у цей час відбудеться поєдинок за вакантний титул WBC. Лише після того, як визначиться, хто ж став його власником, команді Кличка доведеться сісти за стіл переговорів і домовитися про об'єднавчий бій.

Нагадаємо, Володимир Кличко провів останній бій 5 жовтня 2013 року, коли у Москві за очками здолав росіянина Олександра Повєткіна.

Дзеркало тижня

Алкан 19.12.2013, 08:03
Ну да, правильно, а то Виталий переключился на водку: "Лидер партии «УДАР» Виталий Кличко в пятницу, 22 ноября, пришел в студию «Шустер Livе» в состоянии алкогольного опьянения. Об этом сообщили представители персонала, обслуживающего гостей программы. «Сложилось четкое впечатление о том, что он был пьяным. Помощники всячески пытались привести его в чувство до начала эфира, но это удалось лишь частично», - сообщил источник в команде «Шустер Livе».
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.