Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Фоменко залишився тренувати збірну України до 2015 року

21 грудня 2013, 07:12

Написати коментар 0      Версія для друку 

Михайло Фоменко продовжить роботу на посаді головного тренера збірної України до 2015 року.

Про продовження контракту на два роки повідомили під час засідання виконкому Федерації футболу України у Києві.

Повідомляється, що головний тренер національної збірної України відзвітував про результати роботи у 2013 році. Роботу Михайла Фоменка з командою у відбірковому циклі ЧС-2014 було визнано задовільною, тому контракт з тренером було автоматично пролонговано до 2015 року.

Нагадаємо, що Фоменка булопризначено на свій пост у кінці 2012 року, а вже наступного року він здобув з командою 9 перемог у 12 матчах, двічі зігравши внічию і програвши лише одного разу. Показники Фоменка стали одними з найкращих за всю історію національної збірної: зокрема, «синьо-жовті» видали безпрограшну серію в 11 поєдинків.

Михайло Фоменко став 13-м за рахунком фахівцем, який працював на посаді наставника збірної України. Найтриваліше перебував біля керма «синьо-жовтих» Олег Блохін (з 2003 по 2007) та Йожеф Сабо (1996-1999).

Зазначимо, що чергові матчі збірна України може провести на початку весни 2014 року. Спочатку планувалося, що українці зіграють 5 березня проти Португалії, однак нещодавно з'явилася інформація про домовленості з Шотландією. Втім, поки що жодне з повідомлень не мало офіційного підтвердження. Повідомляється, що зокрема на засіданні виконкому буде затверджено календар збірних на 2014 рік.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.