Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

WBC визначила претендентів на вакантний пояс Віталія Кличка

21 грудня 2013, 07:28

Написати коментар 0      Версія для друку 

Рада директорів Світової боксерської ради (WBC) ухвалила рішення про те, що титул чемпіона світу в суперважкій вазі, який залишився вакантним після відходу Віталія Кличка, буде розіграно в поєдинку між двома першими номерами рейтингу цієї організації - канадцем Бермейном Стіверном і американцем Крісом Арреолою.

Це буде матч-реванш, адже 27 квітня Стіверн і Арреола вже зустрічалися в рингу і перемога одноголосним рішенням суддів у тому поєдинку дісталася канадцеві.

Раніше повідомляли, що на конгресі WBC було прийнято рішення, що можливий суперник Віталія Кличка визначиться у суперечці чотирьох провідних важкоатлетів, які високо котируються у рейтингу організації - володаря WBC Silver канадця Бермейна Стіверна, інтерконтинентального чемпіона Кріса Арреоли, чемпіона Америки Деонтея Вайлдера і Брайана Дженнінгса.

Нагадаємо, що у вересні 2009 року Віталій Кличко проводив обов'язковий захист свого чемпіонського титулу проти Арреоли. Бій відбувся в Лос-Анджелесі, українець провів його у контратакуючій манері. Американець після 10-го раунду відмовився від продовження поєдинку. А за кілька хвилин прямо на рингу, даючи бліц-інтерв'ю американському телеканалу HBO, розридався.

Зазначимо, що переможець бою і відповідно новий володар поясу може стати метою для Володимира Кличка, який напередодні оголосив про намір завоювати титул за версією WBС, адже саме його не буде вистачати, щоб сім'я Кличка володіла всіма чемпіонськими поясами за основними версіями.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.