Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Фоменко: різких рухів та змін у збірній не буде

24 грудня 2013, 06:19

Написати коментар 0      Версія для друку 

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко, який продовжить роботу на своїй посаді до 2015 року, вважає, що його команді необхідний планомірний рух вперед, без різких рухів.

«Чи будуть зміни у збірній? Все це природні, планові процеси. Але різких рухів не буде», - зазначив Фоменко в інтерв'ю газеті «Команда».

Фоменко підтвердив, що перший матч українці проведуть на початку березня - у рамках тренувальної гри.

«Перший спаринг збірна України проведе на початку березня. Нестачі у виборі суперників не буде, адже багато провідних європейських збірних готуються до чемпіонату світу. Всі хочуть зіграти», - розповів тренер.

Нагадаємо, що на засіданні виконкому Федерації футболу України роботу Фоменка у збірній України було визнано задовільною. Тому, його контракт, укладений раніше за системою 1+2, було продовжено до 2015 року.

Фоменко розповів, що його штабом і всіма співробітниками збірної України було проведено велику роботу зі становлення команди. Втім, незважаючи на це, завдання виходу на чемпіонат світу-2014 українські футболісти не виконали.

«В першу чергу пояснили, що у збірній не потрібно робити нікому ласку. Що тут зібрано колектив, який представляє всю нашу країну, і інтереси команди повинні бути на першому місці».

«З одного боку, рік вийшов начебто і нічого, але з іншого, виходить, що ми не вирішили те завдання, яке самі перед собою ставили, - не потрапили на чемпіонат світу», - резюмував фахівець події 2013-го.

Нагадаємо, що збірна України стала найкращою командою Європи за результатами матчів, проведених у 2013 році. Однак українці не зуміли пробитися у фінальну частину ЧС через стикові матчі, поступившись збірній Франції.

Відзначимо також, що українська збірна побила рекорд результативності всіх відбіркових турнірів, в яких коли-небудь брали участь українці.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.