Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

В Україні порушникам заборонять відвідувати футбольні матчі

24 грудня 2013, 07:22

Написати коментар 0      Версія для друку 

Кабмін схвалив законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відповідальності за здійснення адміністративних правопорушень під час проведення футбольних матчів)», розроблений Міністерством внутрішніх справ.

У повідомленні УЗГ МВС України йдеться, що метою розробки цього законопроекту є приведення законодавства України з питань забезпечення громадського порядку під час проведення масових спортивних заходів у відповідність до міжнародних стандартів.

Законопроект передбачає введення нового виду адміністративного стягнення у вигляді заборони відвідувати футбольні матчі особам-порушникам. Для ефективної реалізації цього виду стягнення правоохоронці пропонують ввести персоніфіковані квитки на футбольні матчі із зазначенням імені та прізвища глядача.

Окрім того, законопроектом передбачено встановлення адміністративної відповідальності за порушення цієї заборони.

Відзначимо, що раніше подібну систему було введено в Росії - там, щоб потрапити на футбольний поєдинок, необхідно пред'являти паспорт при купівлі квитка.

Фахівці відзначають, що введення персоніфікованих квитків позитивно вплине у боротьбі з перекупниками напередодні важливих матчів, які викликають підвищений інтерес у глядачів.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.