Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

«Металіст» купить колишнього динамівця за 3 мільйони

25 грудня 2013, 05:46

Написати коментар 0      Версія для друку 

Півзахисник Павло Ксьонз, який є вихованцем системи київського «Динамо», стане повноправним футболістом харківського «Металіста».

Нагадаємо, що у сезоні-2013/14 26-річного хавбека було відправлено в оренду до Харкова, і, переконавши тренерський штаб команди у своїй профпридатності, він залишиться у команді Мирона Маркевича і після зимового міжсезоння.

Власник львівських «Карпат» Петро Димінський під час брифінгу на телеканалі ZIK назвав суму, яку харківський «Металіст» запропонував за футболіста.

«Ми купили Павла за 300 тисяч, а тут нам запропонували за нього три мільйони, плюс хороший контракт гравця. Я не буду в такій ситуації утримувати футболіста силою», - заявив Димінський.

За інформацією ЗМІ, сторони вже домовилися про викуп контракту Ксьонза після завершення сезону.

Зазначимо, що за клуби елітного дивізіону чемпіонату України (ЦСКА, «Харків», «Іллічівець», «Закарпаття», «Карпати» і «Металіст») Ксьонз провів понад 150 матчів, забивши у них 13 голів.

Нагадаємо, раніше повідомляли про те, що бажання залишити харківський клуб виявив атакуючий півзахисник Хосе Соса, , який продовжить кар'єру в чемпіонаті іспанської Прімери.

Дзеркало тижня

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.