Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Суркіс: Блохін відмовився від зимових трансферів

25 грудня 2013, 06:58

Написати коментар 1      Версія для друку 

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс заявив, що наставник клубу Олег Блохін не просив у нього посилення складу у зимове трансферне вікно.

За словами Суркіса все залежатиме від того, чи будуть у динамівської команди втрати у зимове міжсезоння.

«Скажу вам відверто, все залежить від того, чи піде хто-небудь. Тоді на це місце буде купуватися гравець. Враховуючи, що на сьогоднішній день немає конкретики щодо трансферів, Олег Володимирович побажав, щоб все залишилося так, як є. Він каже: «Якщо ніхто не піде, мені посилення не треба», - зазначив Блохін в інтерв'ю каналу «Футбол».

«Якщо на якогось нашого гравця буде така пропозиція, від якої ми не зможемо відмовитися, значить, на його місце треба буде когось придбати. Ось і все завдання», - зазначив Суркіс.

Відзначимо, що на даний момент «Динамо» займає 2-гу сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Прем'єр-ліги, на 5 очок відстаючи від лідируючого «Шахтаря».

Суркіс додав, що в будь-якому випадку на ту чи іншу позицію селекційна служба клубу повинна мати кілька варіантів.

«Головне, щоб у нас у списку селекції було кілька гравців на кожну позицію, щоб ми у черговий раз не помилилися. Якщо навіть із п'яти постійно грають три-чотири людини, я буду задоволений цією трансферною кампанією».

Нагадаємо, що раніше у «Динамо» з оренди повернувся нападник Артем Кравець. Також було підписано контракт з голкіпером Олександром Рибкою. Також у низці ЗМІ з'являлася інформація про те, що європейські клуби цікавляться динамівськими футболістами - турецький «Бешикташ» розглядає варіант придбання атакуючого хава Юнеса Беланди, а нападник Дьємерсі Мбокані раніше не раз заявляв про бажання залишити Київ.

Зазначимо, що з відпустки динамівці вийдуть 13-14 січня, після чого відправляться на перший у цьому році навчально-тренувальний збір в Іспанії.

Дзеркало тижня

incognito 25.12.2013, 07:10
Вам хоч Месі подавай із Роналду і Рібері , Ви із них зробите гравців рівня першої ліги . Хоча і вийшли з групи в єврокубках, хоча і був виграш в останньому турі, но тільки дякуючи Шовковському і везінню . А що було б, якби грали в лізі чемпіонів ? ? ?
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
Ультрас оголосили перемир`я на невизначений термін - 16:35
Прокурор Києва оголосив перелік вулиць та будівель, звільнити які вимагають у активістів - 15:46
Українці провели попереджувальний страйк. ФОТО - 15:27
"Свобода" пояснила, за яких умов звільнить приміщення КМДА - 13:57
Долар на міжбанку впав до 8,78 гривень - 13:40
Суд звільнив трьох підозрюваних у побитті Чорновол з-під арешту - 12:04
"Укрзалізниця" перестала продавати квитки на Hyundai - 17:04
У Пшонки розповіли, на звільнення яких будівель очікують - 16:48
Депутати прийняли рішення не збиратися на позачергове засідання ВР - 16:32
Учасників акції на підтримку заарештованих афганців хочуть посадити - 16:01
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
Суд виправдав Попова та Сівковича
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОЛІТИКА
Суд виправдав Попова та Сівковича
Печерський райсуд Києва зняв звинувачення з екс-голови КМДА Олександра Попова і екс-заступника голови РНБО Володимира Сівковича у справі про розгін майдану.
12 лютого, 11:04 -

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.