Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Українці зустрічатимуть Новий рік у Єгипті, ОАЕ та на гірськолижних курортах



23 грудня 2013, 06:25
ТСН



Написати коментар 0
Версія для друку 

Українці активно розкуповують залишки новорічних турів. Як переконують у туристичних фірмах, половину путівок люди розкупили ще наприкінці літа та на початку осені.

Єгипет, Таїланд, ОбКјєднані Арабські Емірати та Шрі-Ланка – сюди найчастіше їдуть зустрічати Новий рік українські туристи. Менш популярні: Домінікана, Мексика, Мальдіви бо дорожчі й довше летіти.

Наприклад, відпочинок у Дубаї для двох коштувати 1800 $ на двох. У вартість входить авіапереліт проживання та харчування у готелі, трансфер, страховка.

А зустріч Нового року у Єгипті майже дорівнює ціні вечірки у київських ресторанах. Також на користь Єгипту грає те, що тут є спрощений візовий вКјїзд.

На гірськолижні курорти поїде більшість українських туристів. Ціна на гірськолижний відпочинок починається десь із 3500 гривень за тиждень відпочинку на одну особу, включаючи транспорт, переліт тощо. Але в Україні можна відпочити і від 1800 гривень за тиждень, якщо поїхати у Славсько.

У круїзі на величезних лайнерах із десятками ресторанів, басейнів, спортзалів, дитячих майданчиків і навіть стіною для скелелазіння зустрінуть Новий рік кілька тисяч українців. Уночі- пливтимуть, а удень ходитимуть на екскурсії історичними місцями. Круїзний відпочинок стає дедалі популярнішим в Україні. Керівник фірми, яка продає такий відпочинок, розвіює міф про його дорожнечу. Звичайний середземноморський тур коштує до десяти тисяч гривень.

Зали туристичних фірм зараз напівпорожні, бо ті, хто планував турне, викупили путівки завчасно, окремі навіть у липні-серпні. Сьогодні купують ті, хто визначився днями. Згодом тут чекають мисливців за дешевими турами і тих, хто чекає гарячих пропозицій від турфірм і купуватиме путівку напередодні вильоту.


ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ НОВИНИ
У Полтаві помер депутат від "Народного фронту" - 10:46
Долю виборів у Бердичеві вирішить Адміністративний суд - 10:31
У Кременчуці викрали активіста "Правого сектора" – ЗМІ - 09:36
"Самопоміч" заявляє про готовність не йти в уряд - 08:55
Звягільського визнали депутатом, і він відкриє перше засідання нової ВР - 17:07
ОСТАННI В РОЗДIЛI
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.