Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

США: Грубому порушенню прав людини в Україні немає виправдання

12 грудня 2013, 13:11

Написати коментар 5      Версія для друку 

Грубому порушенню прав людини в Україні немає виправдання.

Про це заявив сенатор США, голова Комісії уряду Сполучених Штатів з безпеки і співробітництва у Європі (Гельсінської комісії) Бен Кардін, якого цитує "Радіо "Свобода".

"Я глибоко стривожений учорашнім рішенням української влади застосувати війська МВС проти мирних протестів у центрі Києва, і це після жорстокого розгону протестувальників минулого тижня", - зазначив він.

"Немає виправдання цим діям, які поряд з іншими порушеннями прав людини, грубо розходяться з принципами Організації з безпеки та співробітництва в Європі і відповідними зобов'язаннями, та є серйозною плямою для України, що головує в ОБСЄ", – зазначає у заяві Кардін.

Голова Гельсінської комісії США також закликав українську владу вжити негайних рішучих заходів для забезпечення свободи зібрань і поваги до висловлення думок громадян.

"Якщо українська влада не прийме конкретних заходів для поліпшення ситуації, міжнародне співтовариство має серйозно розглянути питання про введення цілеспрямованих санкцій проти українських посадових осіб , відповідальних за порушення прав людини, в тому числі мирних протестів", - йдеться у заяві.

Раніше сенатор Бен Кардін вже висловлював своє обурення діями української влади під час розгону Євромайдану і закликав дипломатів на засіданні ОБСЄ, яке проходило в Києві 5-6 грудня, приділити особливу увагу захисту демократичних прав і свобод громадян в Україні.

Українська правда

NH 12.12.2013, 13:21
ЧЬя бы корова мычала, Если бы у вас захватили Белый дом как бы повела себя полиция, мы знаем.
Я 12.12.2013, 13:21
Удивительное дело, у всех соринку в заднице видят, у себя же - бревна не замечают. США - наведите порядок у себя
Николай 12.12.2013, 13:20
Чья бы корова мычала... Что же ты молчишь об Уолл Стрите? О других бесчинствах в Штатах?
Переглянути всі 5      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.