Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Росія розмістила поблизу від кордонів ЄС ракетні установки, - ЗМІ

15 грудня 2013, 11:15

Написати коментар 0      Версія для друку 

У 2013 році Росія розмістила поблизу від кордонів ЄС двозначну кількість мобільних ракетних установок.

Про це повідомила газета Bild, посилаючись на власні джерела в структурах безпеки ФРН, передає «Німецька хвиля».

Росія, можливо, розмістила тактичні ракетні комплекси «Іскандер- М» (SS- 26) в Калінінградській області, а також уздовж кордонів з країнами Балтії (Естонія, Латвія, Литва), пише видання.

За даними видання, на супутникових знімках видно «двозначне число» мобільних ракетних комплексів, що з'явилися за останні 12 місяців в безпосередній близькості від кордонів Євросоюзу.

Тим самим, пише Bild, президент Володимир Путін привів у дію свої погрози про адекватну відповідь на розгортання систем ЄвроПРО.

Ракети типу «Іскандер» можуть нести як звичайний, так і атомний боєзаряд. Радіус їх дії становить 500 кілометрів, що дозволяє їм досягти будь-якого об'єкта на території Польщі.

Теоретично ракета, запущена з комплексу «Іскандер», розміщеного у Калінінграді, може долетіти й до Берліна. Пряма відстань від Калінінграда до німецької столиці становить 527 кілометрів, нагадує Bild.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.