Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

В МЗС кажуть, що Янукович не підписуватиме документи по Митному союзі. А в Росії кажуть, що буде

16 грудня 2013, 12:22

Написати коментар 1      Версія для друку 

У Міністерстві закордонних справ заявляють, що на засіданні міждержавної комісії 17 грудня в Москві не підписуватимуться документи, що стосуються співпраці або приєднання України до Митного Союзу.

Про це повідомив заступник глави МЗС Андрій Олефіров в понеділок в Києві, передає Інтерфакс-Україна.

"Я бачив ці документи - вони проходили через МЗС. Будуть підписуватися меморандуми, протоколи про наміри, угоди - вони були в інтернеті і жодним чином не стосуються нашої співпраці, тим більше, приєднання до Митного Союзу", - сказав він.

Представник МЗС уточнив, що йдеться про документи, які стосуються виключно двосторонньої співпраці України та Росії, зокрема економічного співробітництва, мобільності, розвитку прикордонної інфраструктури й інших напрямів.
"Я не бачу жодних загроз", - наголосив Олефіров.

У той же час як повідомлялося, помічник президента Росії Андрій Бєлоусов відповідаючи на запитання, чи планується підписувати якісь документи про інтеграцію України до Митного союзу, наголосив:

"Щодо Митного союзу робота йде постійно, тому в певному сенсі - так".

Українська правда

Брат2 16.12.2013, 13:27
Евробомжи требуют там что-то, но это не значит, что это мнение народа. они - это орда татар, среднивековые варвары. Поэтому их мнение никому не нужно. Народ хочет единения с Россией, это выгодно, практично и эффективно.Как бы не старались свиньи попрать копытами нашу дружбу - ничего не выйдет. Да, и не забывайте - смерть... достаточно большая неприятность
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.