Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Лех Валенса не бачить в Україні політика чи партії, здатних скинути владу

18 грудня 2013, 13:30

Написати коментар 6      Версія для друку 

Лідер польської "Солідарності" і екс-президент Лех Валенса вважає, що в Україні немає єдиного лідера й партії, які могли б скинути владу демократичним шляхом.

Революції в Україні не буде, усе може завершитися фіаско, сказав він в інтерв'ю Rzeczpospolita, пише "Дело".

"Я не бачу там (в Україні) вождя. Не бачу одного великого громадського руху, єдиної партії чи організації, які могли б скинути владу", - сказав Валенса, який був лідером протестних рухів у 80-х роках.

Він вказує, що в Україні є вибраний на демократичних виборах президент і його прем’єр. А мітингувальники не можуть порушувати демократичні принципи, бо потім ці принципи будуть порушувати й проти них.

"Україна не може скинути владу недемократичним шляхом, тому що навіть дефектна, але все-таки демократія є досягненням цього народу", - сказав Валенса.

Зараз в Україні, за його словами, панує хаос.

"Якщо Кличко отримає владу на вулиці, так же швидко її й втратить. Вулиця його підніме, вулиця його й позбавить (влади). Надто великий хаос панує в Україні", - вважає Лех Валенса.

За його словами, Україною не можна керувати, як на ринзі.

"Із симпатією й серцем я з українським народом і за Кличка, але цей народ має бути готовий до змін влади й політики. Не бачу, щоб Кличко був готовий до керування", - сказав екс-президент Польщі.

"Нехай пройдуть засідання круглого столу, бо повинен бути діалог і повинні бути мудрі лідери. Силою Україну не змінити", - вважає Валенса.

Українська правда

Пуля 18.12.2013, 13:48
В Україні взагалі нема партій, як таких. Хіба що Свобода, яка все ж таки об'єднання, і партія космонавтів-олігархів в законі, які називають себе Партією регіонів (мабуть це від традиційної поділеності Землі не згідно державних кордонів, а регіонів впливу мафіозних кланів). Інші - потолоч запроданців і руйнівників, з якими каші не звариш.
Гость 18.12.2013, 13:47
Это точно. Нет настоящего электрика. Это шутка, а если серьезно... В Польше все поляки, в США все американцы и т.д. А в Украине? Возможно в этом вся проблема.
Баракуда 18.12.2013, 13:44
Що значить повалити владу??? Чого цей продажний солідарух втикає свого носа де не просять?
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.