Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Президент Європарламенту застерігає, що російські гроші закінчаться вже за рік

20 грудня 2013, 10:46

Написати коментар 12      Версія для друку 

Досягнутих домовленостей між Києвом та Москвою про фінансову допомогу і зниження ціни на газ буде достатньо лише до 2015 року, але не для довгострокової стратегії розвитку країни.

Таку думку президент Європарламенту Мартін Шульц висловив в четвер у Брюсселі на прес-конференції у рамках саміту ЄС.

"Як мати справу з країною, яка зробила вибір (замість підписання угоди про асоціацію) прийняти гроші від Російської Федерації, прийняти дешеву ціну на газ від Росії? Моє послання їм (українському уряду) - можливо, цього достатньо на наступний рік, до 2015-го. Але вам потрібна довгострокова стратегія. А довгострокова стратегія, і ми в цьому переконані, - краще з нами, ніж без нас", - сказав він.

При цьому європейський політик наголосив, що саме це є посланням українському керівництву.

"Наше послання полягає в тому, що ми готові обговорювати це з вами, але водночас це і послання опозиції про те, що ми не здамо ідеї зближення з європейським вектором", - пояснив він свою позицію.

Українська правда

епрст 20.12.2013, 11:22
Бродяга а скажи чем в россии лучше? тоже самое и там творится.Россия это только Москва и то там скоро черножопых будет больше чем москалей.Та же беда с предприятиями и работой.Болгары они раньше жили за счет финансирования СССР. Так что не надо сравнивать Украину и Болгарию,а на счет пидорасов то они есть везде как в Европе так и в Росии .в общем это раковая опухоль на теле Земли.
888 20.12.2013, 11:17
900 листов ограничений они подходят для сельскохозяйственных Грузии и Молдовы, но не для индустриальной Украины. Мандарины легче под евростандарты подгонять чем самолёты. Тем более что О ВСТУПЛЕНИИ В ЕС НЕ МОЖЕТ БЫТЬ И РЕЧИ - САММИТ ЕС.
Yevgen 20.12.2013, 11:16
Помойка,а не великая Россия,только то и могут что корумпированиых политиков типа Януковиа подкупать,за счет свего народа.
Переглянути всі 12      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.