Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У Кремлі запевняють, що Ходорковський може вільно повертатися до Росії

21 грудня 2013, 13:15

Написати коментар 0      Версія для друку 

Помилуваний указом президента РФ екс-глава ЮКОСа Михайло Ходорковський, який після звільнення з колонії в п'ятницю вилетів до Німеччини, вільний повернутися на батьківщину.

Про це сказав агентству Франс Пресс в суботу прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков, повідомляє РИА Новости.

«Він вільний повернутися до Росії. Абсолютно», - наводить агентство слова Пєскова. Згідно з повідомленням, Пєсков не уточнив, чи існують які-небудь умови, пов'язані із звільненням Ходорковського.

Пєсков також повідомив, що Ходорковський написав два листи: один короткий офіційний, другий - розширений та персональний. Раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін отримав лист екс-глави ЮКОСа Михайла Ходорковського з проханням про помилування. Сам екс-глава ЮКОСа заявляв, що 12 листопада звернувся до президента РФ з проханням про помилування у зв'язку із сімейними обставинами.

У п'ятницю президент РФ Володимир Путін підписав указ про помилування Ходорковського, і в цей же день екс-глава ЮКОСа вийшов на свободу, потім на приватному літаку прилетів до Берліна. У Берліні екс-глава ЮКОСа, за непідтвердженими поки що даними, оселився в п'ятизірковому готелі «Адлон», розташованому на Унтер ден Лінден поруч із Бранденбурзькими воротами.

Тим часом, як повідомила в суботу радіо «Ехо Москви» представник екс-глави ЮКОСа Ольга Піспанен, Ходорковський вже зустрівся у Берліні зі своїм сином Павлом.

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.