Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Росія подає до СОТ позов на Євросоюз

23 грудня 2013, 14:22

Написати коментар 0      Версія для друку 

Росія в понеділок подає перший позов до Світової організації торгівлі на ЄС за так зване питання енергокоректування при проведенні антидемпінгових розслідувань.

Про це повідомило «Інтерфаксу» джерело в Мінекономрозвитку РФ.

«У понеділок Росія направила представництву ЄС при СОТ і в секретаріат СОТ запит про консультації у зв'язку з порушенням ЄС низки положень угоди СОТ з антидемпінгу», - сказав співрозмовник.

Запит про формальні консультаціях є першим кроком у механізмі судових розглядів у СОТ.

За словами джерела, відповідно до правил СОТ, консультації повинні бути проведені протягом 60 днів з дати запиту, тобто до 22 лютого 2014 року.

«У разі, якщо протягом цього терміну сторони не знайдуть вирішення проблеми, Росія зможе зажадати розгляду суперечки панеллю арбітрів СОТ. Перший раунд консультацій може відбутися вже після новорічних канікул», - повідомило джерело.

Як відомо, на зустрічі з Ангелою Меркель президент Росії Володимир Путін назвав ЄС «картельною змовою», зокрема через його енергетичну політику.

Українська правда

Переглянути всі 0      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.