Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Путін: розширення Митного союзу піде на користь всьому регіону

24 грудня 2013, 15:23

Написати коментар 1      Версія для друку 

Розширення Митного союзу піде на користь його членам і всьому регіону, вважає президент РФ Володимир Путін.

Про це він заявив перед початком засідання Вищої Євразійської економічної ради на рівні керівників держав у Москві, повідомляє УНІАН.

«Переконаний, що розширення числа членів євразійського об'єднання піде на користь не тільки учасникам, а й регіону в цілому, звісно, у разі дотриманні ними всіх вимог нашої організації», - сказав Путін.

Глава РФ відзначив, що Вірменія і Киргизія виявили бажання стати учасниками Митного союзу й виконали значний обсяг роботи у цьому напрямку.

За словами Путіна, 24 грудня буде розглянута «дорожня карта» подальших заходів з приєднання Вірменії. Аналогічний документ по Киргизстану перебуває в стадії узгодження.

«Маємо намір і надалі надавати Єревану і Бішкеку необхідні заходи підтримки, при цьому повинен бути дотриманий природний баланс інтересів країн МС і держав-кандидатів на приєднання до цього інтеграційного об'єднання « , - сказав російський президент.

Як повідомлялося, Киргизстан та Вірменія зробили серйозний крок назустріч Росії и передали під контроль Газпрому свої газові держкомпанії.

Офіційний Київ, незважаючи на підписані 17 грудня угоди, заперечує курс України на вступ до МС. Однак існує думка, що тепер залежність України від Росії істотно збільшиться і без інтеграції в це об'єднання.

Оля 24.12.2013, 15:46
Если Россия говорит что мытный союз хорошо то это плохо даже
очень особенно для Украины мы идем в Европу даже если
эта влада не пойдет а она не вечная наши дети внуки все равно
будут в европе а сейчас нами командуют коммунистические остатки надеемся их скоро не будет
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.