Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Ходорковський: в Європі насправді аплодують Путіну з незадоволеним виразом обличчя

25 грудня 2013, 17:57

Написати коментар 1      Версія для друку 

Колишній ув'язнений номер один в Росії Михайло Ходорковський «майже переконаний», що позиція президента РФ Володимира Путіна щодо України вигідна Німеччині.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання телеведучого програми Бі -Бі -Сі HardTalk Стівена Сакура .

Розмірковуючи про зовнішню політику Росії, зокрема про позицію Путіна щодо Сирії і України, колишній політв'язень сказав: «У моєму уявленні те, що на сьогодні робить Володимир Путін - зокрема щодо Сирії, з енергетики, - для західних політиків або вигідно, або байдуже. Все інше - це чистої води гра.»

«І щодо України я майже переконаний, що, наприклад, для Німеччини позиція Путіна вигідна. Україні було потрібно 30 мільярдів доларів, їх повинна була дати або Європа, або Путін. Росія дала ці 30 мільярдів. Думаю, з незадоволеним виразом обличчя в Європі насправді аплодують», - висловив свою думку Ходорковський.

На запитання ведучого, чи повернеться він коли-небудь до Москви, Ходорковський відповів ствердно, більше того - він розраховує це зробити ще при Путіну.

Українська правда

спорт 25.12.2013, 18:56
Рано выпустили! В частности поразили слова Ходорковского о Кавказе: Это наша завоеванная территория нельзя отпускать Кавказ - будет война и на нее пойду воевать (за Россию). 10 лет было дано на размышления о насилии, уничтожении человеческого - и результат ноль. Кавказ никогда не был русским, даже во времена совка, он был чужеродным организмом, и пленником тюрьме народов, как остальные нации... прав был писатель Шаламов, отсидевший 20 лет в Норильсклаге - если поменять местами осужденных и охранников - НИЧЕГО НЕ ИЗМЕНИТСЯ!
Переглянути всі 1      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.