Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

ТОП-10 райських островів, які можна придбати для відпочинку



25 листопада 2013, 06:20
Дело



Написати коментар 0
Версія для друку 

Якщо у вас є декілька мільйонів доларів, то, можливо, вам варто задуматися про покупку власного острова.

Сьогодні острова продаються як повністю безлюдні, де можна побудувати будівлі на свій смак, так і з розвиненою інфраструктурою. Особливу увагу в добірці зверніть на острови у південних широтах, де пережити зиму можливо під жаркими променями тропічного сонця.

1. Острів Ginger у формі серця входить до групи Віргінських островів (Карибський басейн, Атлантичний океан). Цей острів з абсолютно незайманою природою неначе створений для спокою і усамітнення. Тут немає ні будівель, ні людей. Немає навіть пристані - її доведеться побудувати самостійно. Вартість цієї пропозиції - $ 18,1 млн.

2. Острів Roaring Water Bay, навпаки, більш наближений до цивілізації. Тут є три повністю відремонтованих котеджі у вікторіанському стилі. Острів знаходиться поруч з містом Корк в південно-східній Ірландії. На острові є пірс і кілька причалів, що дуже зручно для любителів подорожувати. Є також заросла травою злітно -посадкова смуга, яку, втім, можна відреставрувати. Вартість острова - $ 2,1 млн. У цю вартість також входять два маленьких острівця, які знаходяться неподалік.

3. У Венеціанській лагуні в Адріатичному морі виставлений на продаж невеликий острівець з повністю відновленою віллою в стилі часів Наполеона. Тут є чотири спальні, три ванні кімнати і велика вітальня. Є й окремий будиночок для доглядача форту. З острова до Венеції можна дістатися на човні всього за 20 хвилин, при цьому це дуже відокремлене місце з прекрасним ландшафтом. Вартість острова - $ 16,6 млн.

4. Унікальний острів у формі конуса в затоці Ферт-оф-Клайд височить над водою біля узбережжя Шотландії. Висота острова - 335 метрів. На сході острова є пляжна зона з котеджами, а також зруйнований замок і маяк. До речі, тут видобувається граніт для снарядів для гри в керлінг, а також пташиний заповідник. Здача в оренду гранітної каменоломні і заповідника приносить 42 тис. доларів на рік. Вартість острова складає $ 2,4 млн.

5. Острів на Багамському архіпелазі має пристань на п'ять човнів. На острові є також магазин підводного устаткування, фітнес-центр і чотири відокремлені резиденції. Головний будинок має шість спалень, а також відкриту терасу. Острів повністю ізольований, при цьому звідси можна за 45 хвилин дістатися на літаку до аеропорту в Майамі від розташованої неподалік гавані. Вартість острова - $ 11,1 млн.

6. Дивовижний острів Eilean Righ в районі Аргайла (Шотландія) продається разом з двома будинками на три та чотири спальні. Тут є причал і ангар для гелікоптера. Назва Eilean Righ означає «Острів короля». Острів продається за $ 4,8 млн.

7. Острів у Мексиканській затоці в штаті Флорида (США) швидше нагадує маленький шматок раю. Тут є будинок в іспанському стилі, побудований в 1920-х роках, а також невеликий будиночок в сільському стилі. Вартість острова - $ 29,1 млн.

8. Острів неподалік від Аляски складається з одного величезного лісу. Тут є будинок з трьома спальнями, який знаходиться на береговій лінії. З острова зручно спостерігати за плаваючими китами під час довгих літніх днів. Острів продається за $ 8 млн.

9. Безлюдний острів знаходиться всього в чотирьох кілометрах від Сардинії. Інфраструктура тут не розвинена, зате є прекрасна можливість побудувати еко- віллу фундаменті, що залишився від колишніх рибальських будов. Північно-західна сторона острова погано захищена від вітрів, зате на протилежному березі є чудові піщані бухти. До Сардинії можна легко дістатися на човні. Вартість острова - $ 2,4 млн.

10. Острів на Темзі, з'єднаний із сушею пішохідним мостом. На острові - будинок з 13 спальнями, шістьма ванними кімнатами і величезним залом, де можна проводити бали. Острів виставлений на продаж за $ 6,4 млн.

Переглянути всі 0      Написати коментар

ПОПУЛЯРНІ
В ПР почали інформподготовку до відмови Януковича від коаліційного уряду
ОСТАННІ НОВИНИ
У Мінагрополітики заявляють, що Присяжнюк щодо змін державного устрою не висловлювався - 18:35
У Парижі 16 лютого пройде Артмайдан - 17:45
Швеція випала з десятки найбільших інвесторів в Україну - 17:29
Міліція вночі шукала вибухівку на залізничних вокзалах Києва - 17:14
Hyundai можуть повернути ще в лютому - 16:59
В ПР кажуть, що Яценюк втратив свій шанс стати прем'єром - 16:28
УДАР запропонував свій проект змін до Конституції? - 16:13
Кернес виписав собі премію за роботу в січні - 15:57
Fitch знизило рейтинг "Укрзалізниці" - 15:41
ОСТАННI В РОЗДIЛI
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ОБГОВОРЕННЯ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ
В ПР почали інформподготовку до відмови Януковича від коаліційного уряду
Суд виправдав Попова та Сівковича

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.