Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Окупанти пограбували українську техніку, яку відправляють на материк

04 квiтня 2014, 14:21

Написати коментар 2      Версія для друку 

Список української техніки, яку віддає Росія, увесь час змінюється, але та, яку точно відправляють на метрик, повністю виведена з ладу Російськими солдатами.

Про це "Українській правді" розповів український військовий, який перейшов на російську сторону.

"Список техніки, яку нам віддають російські військові увесь час змінюється, на даний момент чітко відомо, що не повернуть 27 бензовозів, 3 польових авторемонтних майстерень, техніку продовольчої служби - польові кухні і т.д.", - сказав співрозмовник.

"Склади недоторканних запасів із продовольством розкрадені, також у руки окупантів потрапила велика кількість української військової форми й спорядження", - додав співрозмовник.

Та техніка, яку відправляють на материкову частину України повністю виведена з ладу. Принаймні це стосується техніки з автомобільного батальйону, що розміщений у Бахчисараї.

"Техніку ламали російські солдати, у двигунах за допомогою сокири ламали все, що можна", - додав співрозмовник.

Українська правда

Марина 04.04.2014, 19:29
А удобно все, что разворовано и испорчено ранее списать на РФ, не так ли?
воділа 04.04.2014, 14:28
А чого можна було чекати від вічно п'яних кацапів?
Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.