Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Обмеження для громадян РФ в Україні почнуть діяти з наступного тижня


04 квiтня 2014, 15:08

Написати коментар 2      Версія для друку 

Розпорядження щодо обмеження термінів перебування громадян Росії в Україні вступає в силу з 7 квітня.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

"З 00.00 годин 7 квітня 2014 року Держприкордонслужба розпочне перевіряти виконання громадянами Російської Федерації вимог щодо термінів перебування в Україні", - зазначається на сайті служби.

Обмеження вводять за відповідним дорученням Кабміну. Тепер громадяни Російської Федерації, які на законних підставах прибули в Україну, можуть тимчасово перебувати на її території не більш як 90 днів протягом 180 днів з дати першого в’їзду, якщо інший термін не визначено міжнародними договорами України.

"Це рішення було прийнято у відповідь запроваджених обмежень російською стороною, яка, починаючи з 1 січня 2014 року, встановила схожі терміни перебування на території Російської Федерації для громадян України", - підкреслили у Держприкордонслужбі.

У разі виявлення фактів невиконання громадянами РФ нових вимог їм відмовлятимуть у перетині кордону, а за порушення терміну перебування під час виїзду з України притягуватимуть до адміністративної відповідальності.

Прикордонники, однак, уточнюють, що дія цієї постанови не поширюватиметься на громадян РФ, які вважають жителями прикордонної зони.

лолрд 04.04.2014, 15:21
а как быть студентам
лолрд 04.04.2014, 15:21
а как быть студентам
Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.