Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

У ПР виправдовуються, що Україна уже втратила через «війну» з РФ $5 мільярдів

22 листопада 2013, 16:45

Написати коментар 31      Версія для друку 

Керівник парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що тільки за останні три місяці втрати України в результаті зниження товарообігу з Росією склали близько 5 мільярдів доларів.

Він особливо звернув увагу на те, що «практично зупинилося машинобудування, суднобудування, виникли проблеми в авіабудуванні».

Таким чином, підкреслив Єфремов, рішення Кабінету міністрів України призупинити підготовку Угоди про асоціацію з ЄС продиктовано економічними причинами.

«Уряд оцінив ситуацію і прийшов до висновку, що ми занадто швидко рухалися у напрямку підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Вирішено призупинитися, оцінити ситуацію. Тим часом, виявилися повністю розбалансованими наші торговельні відносини з Росією. Давайте візьмемо паузу і відновимо відносини з основними торговими партнерами», - закликав він.

У четвер уряд України призупинив процес підготовки до укладення Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Кабмін серед іншого мотивував це необхідністю розвитку економічних відносин із Росією та СНД. Підписання документа планувалося наступного тижня у Вільнюсі. Українська опозиція висловила обурення цим рішенням, пригрозивши відставкою уряду, а президенту імпічментом.

Президент Віктор Янукович, який перебував у той момент в Австрії, заявив, що призупинення роботи над угодою не означає відмову України від євроінтеграції.

Раніше того ж дня Верховна рада відхилила шість законопроектів, що стосуються лікування ув'язнених за кордоном. Всіх їх опосередковано направлено на вирішення проблеми екс-прем'єра Юлії Тимошенко, чиє лікування за межами України Євросоюз поставив однією з умов асоціації.

Дзеркало тижня

Николай Ивановский 03.12.2013, 12:18
И кому Ефремов говорит о потерях страны? Евробыдлу? Так им эуропу подавай. Ничего, попадёте в эуропу и узнаете что такое безработица и безденежье. Быстро прозреете и будете скавулить за ТС.
Свій 24.11.2013, 20:27
Горе нам буде, коли Митний союз (Путін) накладе на нас ярмо на років 300. Не буде більше УКРАЇНИ і нас не буде... Прибалтійські країни набагато бідніші на природні багатства, а змогли прожити без Росії. А ми мамємо все, крім нормальних крівників!
Анатолій 22.11.2013, 17:29
Мабуть ПРовладні бандити і зеки НЕДОКРАЛИ???
Переглянути всі 31      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
Кличко готовий провести Азарова до Ради, якщо той боїться - 12:46
Янукович таки полетів до Китаю - 12:43
За штурм Банкової міліція затримала 9 осіб - 12:39
ЗМІ: Міністри вирушили до парламенту - 12:15
Опозиція вимагає кримінальну справу проти Захарченка - 12:09
Рада викликала до себе уряд Азарова - 11:40
Азаров не зміг потрапити у Кабмін через протестувальників - 11:32
Фракція ПР не буде голосувати за відставку Азарова - 11:24
Опозиція дала Рибаку годину щоб привіз Азарова в Раду - 11:15
Рибак оголосив про вихід двох депутатів з ПР - 11:14
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.