Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Азаров запропонував політикам з ЄС скинутися і відшкодувати борги Тимошенко

23 листопада 2013, 12:07

Написати коментар 25      Версія для друку 

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що ті, хто критикують дії нинішньої української влади, повинні скинутися і відшкодувати борги екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це він заявив в ефірі Шустер Live.

«От цікаво, що ті, хто зараз нас звинувачують у всіх смертних гріхах. Може, вони скинуться і заплатять нашому народу ось ті 20 мільярдів, які ми переплатили Росії за газ», - сказав Азаров.

«(Нехай) скажуть, раз ми вважаємо, що колишня прем'єр-міністр все правильно робила, ми готові скинутися і погасити всі ці борги величезні. На жаль, ми ніколи цього не почуємо від них», - додав прем'єр-міністр.

Крім того, Азаров заявив, що не вважає трагедією, якщо Україна повернеться до підготовки до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом через півроку, після консультацій між Україною, Росією та ЄС.

Також прем'єр-міністр заявив, що призупинення процесу підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС ще не означає, що Україна збирається вступити до Митного союзу.

Українська правда

Таат 03.12.2013, 12:07
Огласите список того народа, которому достались бы эти миллиарды. В казну они точно бы не попали!!! Или кто-то еще верит в сказки?
скеп 27.11.2013, 19:44
Ти Вадим трохи неграмотний. Ні один регіонал не знає, що все таки украла Юля. А що украли і президент Донецька і Пахло, і Бойко і весь т.з. уряд -- це всі знають, так що не напружуйся. Знаєш, чому звільнили з роботи отого татарина? Тому, що навіть він не зміг відповісти на це запитання. Так, що трохи підучуйся, а то виставляєш себе дурнем.
гість 25.11.2013, 19:25
азіров з далеким прицілом: як його посадять, то скаже, щоб і за нього віддавали гроші.
Переглянути всі 25      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
Кличко готовий провести Азарова до Ради, якщо той боїться - 12:46
Янукович таки полетів до Китаю - 12:43
За штурм Банкової міліція затримала 9 осіб - 12:39
ЗМІ: Міністри вирушили до парламенту - 12:15
Опозиція вимагає кримінальну справу проти Захарченка - 12:09
Рада викликала до себе уряд Азарова - 11:40
Азаров не зміг потрапити у Кабмін через протестувальників - 11:32
Фракція ПР не буде голосувати за відставку Азарова - 11:24
Опозиція дала Рибаку годину щоб привіз Азарова в Раду - 11:15
Рибак оголосив про вихід двох депутатів з ПР - 11:14
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.