Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

МВС: силовикам заборонено бити демонстрантів


04 грудня 2013, 17:49

Написати коментар 2      Версія для друку 

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заборонив працівникам відомства застосовувати силу стосовно учасників мирних зібрань.

Про це йдеться у заяві, яка опублікована на сторінці відомства у Facebook.

«Глава МВС дав вказівку працівникам органів внутрішніх справ утримуватися від застосування сили стосовно учасників мирних акцій, а також попередив організаторів цих акцій про спільну відповідальність за безпеку їх учасників», - йдеться у повідомленні.

«Захарченко заборонив працівникам відомства застосовувати силу стосовно учасників мирних зібрань, які наразі проходять у столиці України та інших містах держави», - уточнили у прес-службі.

Крім того, міністр внутрішніх справ неодноразово звертався до громадян, які беруть участь у масових заходах, із проханням утримуватися від порушень законодавства.

Він закликав людей «бути толерантними та обережними, не піддаватися на провокації, з повагою ставитися до оточуючих, а також повідомляти про підозрілих осіб до міліції».

Очільник МВС зазначає, що «правоохоронцям наразі вже відомо про частину організаторів та координаторів правопорушень, які мали місце у Києві в період з 24 листопада до 1 грудня».

«Частина активних учасників безладів уже затримані, відкрито ряд кримінальних проваджень. Спектр учинених зловмисниками посягань коливається від випадків хуліганських дій до захоплення будівель органів влади та заподіяння тілесних ушкоджень правоохоронцям», - цитує міністра відомство.

«У зв’язку з цим Захарченко наголосив, що відповідальність за організацію, проведення, а також за наслідки акцій несуть їх організатори», - підсумували у прес-службі.

Українська правда

Черкассы 04.12.2013, 18:04
Современный беркут - это гестапо в мвд! Если "суд" задержал протестующих и пострадавших то немедленно необходимо отдать под настоящий суд всех распоясавшихся холуёв в беркуте! Обращаюсь к вам - нормальные сотрудники мвд - не выполняйте преступные приказы ваших "хозяев"! Пройдет время и эти паны просто сбегут, а вам придется отвечать по всей строгости закона!
Країна 04.12.2013, 18:00
Твари, для вас святого ничего нет! Нет Закона, нет Конституции, нет Моральных правил. Вы же завтра скажите своим псам сделать то, что вы сделали с мирным населением 30 ноября и 1 декабря! Вы выродки на теле страны!
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
Можно ли воспринимать «Евромайданчики» настолько серьезно, чтобы пытаться их «задушить»?
Сегодня, как и 9 лет назад, все будет решать столица
26 листопада, 11:36 - Алексей АЛЕКСАНДРОВ
«Наша мета – Львів-22»: зачем Украине зимняя Олимпиада?
Украина не была бы Украиной, если бы за каждым масштабным проектом не прослеживались политические мотивы и интересы.
18 листопада, 11:45 - Алексей АЛЕКСАНДРОВ
Українка увійшла до топ-10 на конкурсі «Міс Всесвіт-2013»
Титул «Міс Всесвіт-2013» завоювала Ґабріела Іслер з Венесуели.
11 листопада, 07:35 - Українська правда. Життя
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.