Новини  |  Публікації  |  Фото  |    |  
RSS  |  PDA Версія  |  Архiв  |  |  
4POST НОВИНИ Незалежне Iнтернет-видання

Польський Сейм попросив Європу допомогти українській молоді

03 грудня 2013, 17:58

Написати коментар 2      Версія для друку 

Польський Сейм висловив глибоку стурбованість загостренням політичної ситуації в Україні.

Про це йдеться в резолюції Сейму, яку прийняли на початку засідання у вівторок.

«Сейм Польщі висловлює глибоке занепокоєння загостренням політичної і громадської ситуації в Україні після одностороннього завершення владою перемовин щодо Угоди про асоціацію з Європейським Союзом», - йдеться в ухвалі.

Депутати рішуче засудили «невиправдане застосування сили проти учасників і спостерігачів організованих в останні дні протестів проти цього рішення».

У той же час Сейм звертається до усіх сторін з закликом «забезпечити мирний характер перебігу демонстрацій».

У резолюції також висловлено повну солідарність з громадянами України, що показують усьому світу своє прагнення, аби їхня країна стала повноправним членом ЄС.

Сейм закликав українські владу і опозицію дійти політичного консенсусу з питанб євроінтеграції.

Депутати також попросили парламенти країн ЄС про «прийняття рішення, яке стане зміцненням громадянського суспільства в Україні» – спрощення візового режиму, призначення стипендій для молоді, культурного та наукового обміну та НГО.

Українська правда

Сталин 03.12.2013, 18:28
а какое отношение имеет польский сейм к Украине!? они что опеку установили над Украиной! Это че, Речь Посполитую вспомнили, настольгия?! Они, что забыли где были их границы до 39 года!!! Щас как зарядит Украина все свои атомные подводные лодки, заправит все свои авианосцы - вся Европа на ушах стоять будет!!!))))
Товарищи, все в СССР и тогда все проблемы рассосуться!!!
гость 03.12.2013, 18:27
самая херовая нацыя в европе.И чего это панов интересует так судьба Украины в польше уже некому горшки выносить??
Переглянути всі 2      Написати коментар
ОСТАННІ В РОЗДІЛІ
ФОТОРЕПОРТАЖІ
ВАЖЛИВО
ОБГОВОРЕННЯ
ПО ТЕМІ

ПОПУЛЯРНІ
ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

E-mail редакції:
© 2007-2012, 4post.com.ua
Передрук матеріалів тільки за умови посилання на 4post.com.ua. Передрук, копіювання чи відтворення в будь-якому вигляді інформації, що містить посилання на агентство УНІАН, заборонено. медмагазин ortop.ua - ваш надежный помощник в заботе о здоровье. В нашем ассортименте представлена самая современная и эффективная медтехника. От товары для реабилитации до специализированных средств для пожилых людей. Имеется большой ассортимент ортопедическая обувь и ортопедические стельки высочайшего качества, а также иные ортопедические товары на все случаи жизни.